Om os

Om Uths Tømrer og Snedkerforretning.

Uths Tømrer og Snedkerforretning er et firma der ejes og drives af Jakob Vangsgaard Uth.

Firmaet blev grundlagt den 01.11.2005 og har siden fungeret som tømrervirksomhed. Tømrerforretningen har til huse i Øster Løgum, 6230 Rødekro hvor firmaets lager og værksted forefindes.
Vi udføre tømrer og snedkeropgaver rundt om i hele Sønderjylland.

1. nov 2012 overtog vi Johny Fogt’s Tømrer- og Snedkerforretning.
Vi er meget glade for at kunne byde gamle som nye kunder velkommen og håber at I vil blive lige så tilfredse med os som tømrerforretning som vi ved at I var for Johny Fogt. Vi takker også Johny Fogt for den gode overgang og ønsker jer held og lykke fremover.

Firmaets daglige tømrer og snedker arbejde består af af alt fra nybyggerier, ombygninger og tilbygninger. Som kunde er det ikke hverdags beslutninger,
– derfor ligger vi i firmaet vægt på, at kunden inddrages i beslutninger, og rådgives i hele processen, således at det endelige resultat lever op til kundens ønsker og forvetninger.
Vi ligger stor vægt på kvalitet frem for kvantitet. Vi mener at det kommer man længst med. Det giver glade og tilfredse kunder samt medarbejdere.

Udover en masse spændende projekter med nybyggerier, ombygninger og tilbygninger, udføre vi også en lang række andre opgaver.
Vi har blandet andet stort erfaring med:

  • Reparation eller vedligeholdelse af træ materialer.
  • Nyt tag samt special- og totalløsninger
  • Udskiftning af vinduer og døre.
  • Renovering og udskiftning af køkkener
  • Opførelse af Carporte og garager.

Uanset hvilket behov og ønsker du har i forhold til tømrer og snedkerarbejde, så er vi klar på en uforpligtende snak omkring at hjælpe dig.

Du kan kontakte og via mail og tlf – Du finder alle vores kontaktoplysninger her.